• Home
  • Nieuws
  • Nieuwe campagne 'Dat lucht op' van Te Gek!? biedt ademruimte aan prille ouders

Nieuws

Nieuwe campagne 'Dat lucht op' van Te Gek!? biedt ademruimte aan prille ouders

Pril ouderschap is een avontuur vol liefde, maar ook gemengde gevoelens en moeilijke momenten. Van je kinderwens tot de eerste stapjes: de periode tot 2 jaar na de geboorte is extra uitdagend. Je leven staat op z’n kop en je bent kwetsbaar. Soms geraakt je zuurstof op. Dan kan de juiste steun écht opluchten.

Met hun nieuwe campagne 'Dat lucht op' wil Te Gek!? de emotionele uitdagingen die prille ouders doormaken bespreekbaar maken en hen de weg wijzen naar de nodige steun. We moedigen ouders aan om steun te vragen aan hun omgeving, zodat ze meer ademruimte krijgen. Want als jij je goed voelt, heeft heel jouw gezin ruimte om te groeien.

Ken jij nieuwe ouders in in je omgeving? Vrienden, familie of collega's misschien? Laat zien dat je er voor hen bent door een ballonnetje op te laten en je steun aan te bieden. Van een zelfgemaakte pot soep tot een avondje babysitten - elk gebaar helpt!

Bekijk de campagnevideo en ontdek verhalen en tips om meer ademruimte te krijgen. Op hun campagnesite vind je info over de psychische uitdagingen op je pad als prille ouder. Andere ouders en professionals delen er ook hun ervaringen en inzichten.